Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Заайдарівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04336547) був реорганізований і увійшов до складу Новопсковської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Заайдарівка
Новопсковський район, Луганська область

ОБ'ЯВА

 

 

Увага !!!

 

Шановні власники сертифікатів на земельну частку ( сіножаті,пасовища )

 

 

В приміщенні Заайдарівської сільської ради 20 грудня 2019 року о 13.00. р.  відбудуться загальні  збори власників сертифікатів колишнього КСП  «Маяк»

 

Буде розглядатися питання про розробку « Проекту землеустрою щодо організації території земельних часток (паїв) кормових угідь власникам сертифікатів на право на земельну частку (пай) із земель колишнього КСП «Маяк» , розташованих за межами населеного пункту на території Заайдарівської  сільської ради Новопсковського району Луганської області», з метою передачі земельних ділянок в приватну власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

 

Збори вважатимуться легітимними, якщо на них будуть присутні не менше 270 чоловік. Просимо Вас обов’язково взяти участь у зборах.

 

                                                                                              Заайдарівська сільрада

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua