Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Заайдарівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04336547) був реорганізований і увійшов до складу Новопсковської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Заайдарівка
Новопсковський район, Луганська область

День села, як це було!

              Щорічно за традицією 9 жовтня мешканці села Заайдарівка відзначають День села. Саме в цей день з`їзджаються до свого рідного куточка люди, які тут народилися, виросли, де вкорінився їх рід.

            Свято розпочалося службою біля пам`ятника, яку провели Настоятель Свято-Успенського храму с. Осинове протоієрій отець Михайло Россоха та настоятель Свято-Троїцького храму с .Новорозсош отець Миколай. В обідню пору біля сільського клубу зібралися місцеві жителі та гості села від малого до старого, там їх частували запашною польовою кашею та сюрпою. Для дітей були організовані різноманітні атракціони.

           Урочиста частина відбулася в приміщенні Сільського Будинку культури, де цінними призами були нагороджені жителі села, в різних номінаціях.

             До святкового концерту підійшли з творчістю та гумором.Адже таке дійство у селян буває практично раз на рік.Ведучі концерту від усього серця вітали теплими словами односельчан. Згадали і тих хто народився цього року, і хто став на весільний рушник,а також ювілярів, представників різних установ та організацій, що працюють на території села.

          Проведення Дня села Заайдарівка на високому рівні стало можливим не тільки завдяки працьовитості і творчому запалу небайдужих людей, а й фінансовій підтримці, яку надали СТОВ АФ «Закотненська», СТОВ «Заайдарівське», Заайдарівська сільська рада.

         Після свята людей переповнювали позитивні емоції і радість.Хочеться вірити, що проведення такого свята стане доброю традицією і в наступні роки! 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua